Inici   Testimonis

Testimonis

Tot just ens acomiadem de l’Escola Bressol El Petit Príncep després de 4 anys junts. Hem portat 2 anys a la nostra filla Júlia i 2 anys al nostre fill Joel.

Per nosaltres ha estat com una segona família. No hi ha res més valuós per uns pares que marxar a treballar sabent que els seus fills es troben com a casa. De fet, al cap de setmana a vegades ens han demanat anar a jugar i els hem hagut de dir que estava tancat!

Però l’important no és només el tema afectiu i de joc, que el tenen de sobres, si no que el nivell educatiu és molt alt. Es tracta d’una primera escola però no per això menys important, de fet al contrari, aquí els infants assoleixen una base sòlida que els fa arribar a P3 amb comoditat i molt sovint per sobre la resta de l’alumnat.

També cal comentar que poques instal·lacions estan tant bé, està tot adaptat pels menuts de la casa i el terra radian és ideal! Si estàs pensant on portar als teus fills, no ho dubtis!

Foto_familia 2018

Família Begué-González

“Quan tens dos bebès, bessones, i has de prendre una decisió tant important com és l’elecció d’una escola bressol, no només mires que les instal·lacions siguin les millors, que ho són, o que el programa educatiu sigui l’òptim, que ho és.

 El que busques també és que totes dues siguin educades de forma individual i que cadascuna pugui desenvolupar les seves aptituds al seu ritme com la resta de companys/es sense comparar-se mútuament.

 I això al Petit Príncep ho té molt clar, començant per la recomanació de que cadascuna porti la seva roba marcada amb el seu nom, a poder ser vestides de forma diferent. Cadascuna té la seva bossa i el seu calaix amb el seu material escolar i els seus estris.

 Seuen separades i també fan la migdiada en espais diferents dins de l’aula. És “la Inés” i és “la Paula”, no “les bessones”, i per a mi és molt important perquè no generin dependència l’una de l’altra i cadascuna pugui desenvolupar-se per si mateixa, sense el referent de la seva germana.

 A casa són germanes i a l’escola són “alumnes”, i ja van pel segon any! Què ràpid creixen! Van entrar amb quasi 8 mesos i va ser al Petit Princep on van començar a donar les seves primeres passes. Ara ja corren i parlen molt!.

 Estan molt contentes, aprenent moltíssim i sempre s’acomiaden dient-me adéu amb les seves manetes. Per a mi no hi ha preu que les nenes estiguin alegres i saber que estaran ben cuidades i educades.

 I als pares també ens eduquen com a tal! I ens ensenyen i assessoren resolent els dubtes que tinguem, donant xarrades i fent un munt d’activitats!

 No us ho penseu, a mi no em va caldre buscar més i va ser la primera que vam anar a veure. La recomano sense cap mena de dubte al 100%!”

 Família Losarcos MontoyaFamília Losarcos-Mota

Família Laborda Serra

 

Portem a la Clàudia a El Petit Príncep des de que tenia 5 mesos. Els primers dies sempre tens el dubte de si està ben atesa, si passa el dia contenta, si se sent sola… A mida que passaven els dies aquesta por va anar desapareixent. Cada dia estava més convençuda de que la meva petitona estaria bé i ara tenim la seguretat  que no ens vam equivocar a l’hora d’escollir l’Escola Bressol.

La vam deixar amb unes desconegudes quan era un bebè i ara que el curs vinent ja anirà a l’escola “dels grans”, l’equip docent del centre és com de la família. La Clàudia sempre es queda contenta i a casa parla molt d’elles, sempre explica què fan i les imita… es nota que està a gust. Estem molt agraïts per tot plegat i en especial per la paciència que tenen a l’hora de dinar, doncs a la Clàudia li costa molt menjar i estic tranquil·la perquè sé que dina bé i li dediquen temps. Tant ella com nosaltres tindrem sempre un molt bon record d’aquesta etapa a El Petit Príncep, sens dubte!

Vanessa Serra

Família Laborda Serra - Família

Família Martín Pleguezuelos

Fa ara 2 anys ens vam trobar amb el dilema de triar una escola bressol per la nostra filla, teníem molts dubtes i pors, doncs és molt difícil deixar la teva petita en un lloc poc conegut. Vam investigar una mica i vam trobar l’escola El Petit Príncep. El primer que ens va agradar en la primera visita va ser el pati: ampli, amb molta llum, moltes joguines… Per dins també ens va semblar molt maca i acollidora. Però l’important era el tracte a la nostra nena.

Ja a l’entrevista ens vam tranquil·litzar molt, doncs vam poder veure-ho tot, preguntar tots els nostres neguits, inclús els que semblaven més tontos, però que per nosaltres eren importants, i vam quedar contents, perquè amb paciència i carinyo ens van anar resolent dubtes.

Va arribar el dia de començar,  en tot moment ens explicaven com havia anat tot, i això ens va transmetre molta confiança perquè ens deien la veritat, si havia estat bé, si havia jugat molt, si havia plorat, si no havia volgut jugar.

Des del primer moment ens hem sentir recolzats per l’equip de l’escola, i la nostra filla va molt contenta, aprèn moltes coses i sobretot sentim que allà respecten la seva individualitat, que la deixen ser ella mateixa i al seu ritme, a l’hora que fomenten altres aprenentatges i interaccions amb els altres nens.

A més fan un munt d’activitats xulíssimes durant tot  el curs, que fan que els nens i nenes estiguin molt interessats i motivats per tot el que ha de venir.

Nosaltres realment la recomanem, pensem que no podríem haver trobat un lloc millor per la nostra petita!

Sara Pleguezuelos

Família Martín Pleguezuelos - Família Martín Pleguzuelos

Quan decideixes augmentar la família i portar un ser tan delicat al món, mai et pots imaginar a les difícils decisions que t’has d’enfrontar. I per nosaltres, una d’elles ha estat l’elecFoto Familia Madrona_Loncanció de l’escola bressol. Volíem trobar un lloc on el nostre petit es trobes com a casa; un lloc que el cuidessin com la mama, el papa i els avis; un lloc on el vincle afectiu fos el motor i aquest lloc es diu El Petit Princep.

 

Dídac va començar quan just tenia 1 any, llavors ni caminava, ara en breu es graduarà per passar a l’escola dels grans. Durant aquests dos cursos heu fet del meu bebè un nen gran, tot un homenet. Li heu fet adquirir coneixements, rutines i valors; però per mi el més important es que ho heu fet amb tendresa, amor i dedicació.

Estic convençuda que si el Dídac escrivís aquest escrit tindria unes paraules d’afecte per vosaltres:

– Many thanks teacher Loida to improve my English. Now I can say all types of colours, animals and sing!! I am sure that it will help me in my future.

– Moltes gràcies Lidia per ensenyar-me cançons tan boniques i per mostrar-me aquesta gran varietat d’instruments. Estic convençut que aviat tocaré el tambor com un gran professional.

– Moltes gràcies Mireia per ser tan dolça i amable amb mi.

– Moltes gràcies Inma per els teus meravellosos contes i per ensenyar-me a fer el millor coet de les Falles Valencianes.

– Raquel que dir de tu, que encara que a vegades ets exigent amb mi, sé que ho fas amb tot l’amor del món i pel meu bé. Ets el meu gran referent a l’escola i t’estaré agraït per sempre.

Sou i sereu la nostra segona família, i desitgem que en el moment que decidim augmentar la nostra petita família estigueu aquí per ajudar-nos tal i com heu fet amb el nostre petit.

Moltes gràcies de tot cor

Família Madrona Loncan

 

Madrona-loncan - Pares