Inici   L’Escola   Activitats i Serveis

Activitats i Serveis

 Anglès

Anglès

Anglès

Anglès

Aprenentatge de l’idioma a traves de la música i el joc, fent que els nens i nenes es familiaritzin amb l’idioma d’una manera divertida i captivadora amb dinàmiques creatives.

 Música

Música

Música

Música

Volem potenciar les capacitats innates dels nens i nenes, procurant que gaudeixin de la música. Els alumnes reben regularment classes tant visuals com pràctiques de diferents instruments i músiques. La música no només té una funció sociocultural, sinó que ens permet educar la sensibilitat, ajudar a crear reaccions neuronals, possibilitar la investigació i l’expressió, educar la veu, la imaginació, el ritme i l’oïda.

 Menjador

Menjador

La nostra cuina pròpia es caracteritza per la seva versatilitat a l’hora de confeccionar menús, sempre sota supervisió del pediatre del centre, fent d’ella una cuina casolana i nutricionalment equilibrada. Oferim tres tipus de menús: menú per a nadons, menú d’introducció a l’aliment sòlid i aliment sòlid. Els menús estan a disposició de totes les famílies.

 Sortides a l’entorn

Sortides a l’Entorn

Sortida a l'entorn

Sortida a l’entorn

Amb el propòsit de que els infants coneguin l’entorn on es troben, es planifiquen sortides a l’entorn de l’escola,: biblioteques, mercadal, parcs, etc… amb la finalitat de que vegin de primera mà les activitats que es desenvolupen fora del seu entorn més proper i que al mateix temps els poden familiaritzar amb la vida quotidiana.

 Activitats amb la famíla

Activitats amb la famíla

Activitats amb les famílies

Activitats amb les famílies

L’escola Bressol El Petit Príncep, té com a principi d’actuació el treball conjunt entre escola i família per a una òptima tasca educativa.
Així, realitzem una sèrie d’activitats amb les famílies:
1. Tallers i xerrades – al llarg de l’any organitzem diferents trobades per tractar temes d’interès relacionats amb l’educació dels nens de l’escola (per exemple, com treballem la psicomotricitat, l’aprenentatge del llenguatge, de l’anglès,…) per tal de poder caminar en una mateixa línia.
2.- Festes – al Nadal i final de curs l’escola fa una festa especial adreçada a tota la família per tal de gaudir un temps de relació a més de veure els avenços i aprenentatges adquirits pels infants.
3.- Excursió en família – es realitza un cop l’any (primavera) per tal fomentar la relació entre les famílies i gaudir d’espais naturals de l’entorn.

 Serveis a la Família

Serveis a la Família

A més del serveis propis de l’escola Bressol, l’Associació Educativa Tramuntana ofereix el servei de conselleria familiar, suport als pares i organització de xerrades, excursions, tallers, etc. A càrrec de personal amb experiència i formació en aquest àmbit.